_edited.jpg

Följ vår artikelserie om vad som händer hos oss på workfind!

SENASTE NYTT

Är du nyfiken på vad som händer hos oss på workfind?
 

Håll dig uppdaterad!
 

Här under kommer du kunna följa en artikelserie varje månad om vad som händer hos oss. I vårt dagliga arbete händer det en hel del som vi gärna vill dela med oss till er.

Juli
 

Semestertider, lugnare på våra kontor och 25 nya jobb

Nu har augusti månad rullat igång och semestertiderna är över för många, dock inte alla. Vi på workfind har märkt av att juli har varit lugnare men trots ledigheter på många håll och kanter har 14 av våra kandidater inom Rusta och matcha startat igång sitt nya jobb och ytterligare 11 har fått skriva på anställningsavtal i juli med start i augusti. 

Under juli har vi också haft en liten avtackning för denna gången för vår grymma kollega Baraa som sista juli åkte till Malaysia för studier. Vi längtar redan till januari då hon är tillbaka. 

Det var vår uppdate för denna gången,kan du inte vänta till nästa månad om mer spännande läsning, missa då inte att följa oss på sociala medier.

Ha det bäst! 

Kopia av Namnlös design (1).png

Juni
 

Värme, större nätverk och ny kollega
 

Då har vi idag juli månads första dag och vi lämnar juni bakom oss. Under juni har vi äntligen börjat känna av sommarvärmen och märkt av att semestertider börjat på vissa håll. I vår förra artikel kunde ni läsa om att vi hade ett helt gäng med kandidater som började sina nya jobb under juni och utifrån våra uppföljningar har starten gått väldigt bra för alla. Vi håller tummarna för alla att det går lika bra framåt.  

Som ni säkert märkt av är vi ju samarbetspartner till Helsingborgs IF och under juni månad anordnade dem tillsammans med Malmö FF en fantastiskt nätverksträff med alla samarbetspartners för båda fotbollsföreningarna där vi fick chansen att skapa en kontakt med nya företag, allt för att bredda vårt nätverk av arbetsgivare som våra kandidater inom Rusta och matcha ska kunna ta del av.
För oss är det super-viktigt att ständigt lära känna nya företag för att just vår unika nätverk av arbetsgivare ska bli ännu större så att du som är vår kandidat ska kunna öka dina möjligheter till jobb genom våra kontakter.

Under juni månad har vi också fått en ny kollega i Malmö, vi välkomnade Pirouz Shieckhah till gänget och hon har på kort tid blivit en grym workfinder. En längre presentation kommer inom kort på våra sociala medier så håll utkik. 

That´s it for now, kan du inte vänta till nästa månad om mer spännande läsning, missa då inte att följa oss på sociala medier.

Ha det bäst! 

Image by Glen Carrie

Maj
 

36 kandidater ut i jobb, Drottninghög och H22 City Expo
 

Oj vad tiden går fort och vi har nu lämnat maj bakom oss, och vilken månad det har varit dessutom. Inom Rusta och matcha har vi välkomnat en hel del nya kandidater som börjat hos oss samtidigt som 36 kandidater har fått sitt nya jobb eller påbörjat utbildning. Visst är det WOW? Vissa av kandidater har redan börjat i maj medan vissa börjar första veckan i juni.

Att vi på så pass kort tid efter att ha börjat leverera tjänsten Rusta och matcha i Helsingborg och Malmö lyckas få ut ett så högt antal kandidater i jobb och utbildning på dessa två orter tycker vi är fantastiskt. Våra kandidater har bland annat fått jobb på Boozt.com, Manpower, Höganäs AB, Rscued och IKEA

I maj har vi också släppt nyheten i sociala medier att vi under hösten 2022 kommer öppna ytterligare ett kontor i Helsingborg, nämligen på Drottninghög. Att bli en del av Drottninghög och kunna komma närmre Drottninghögs-bor och därmed hjälpa dem att hitta sitt nya jobb känns väldigt spännande men också en otroligt viktig samhällsnytta som vi vill bidra med.   

Under maj har också Helsingborgs stadsmässa, H22 City Expo dragit igång med en massa spännande och innovativa händelser som kommer ske under en 5 veckors period. Mässan avslutas 3 juli. IKEA har inför mässan startat igång ett unikt projekt där man skapat en mötesplats på Drottninghög, DM `Do more´, som även ska vara kvar efter H22. I vårt nya samarbete med IKEA har 3 kandidater från oss på workfind börjat sitt nya jobb på just DM och vi ser framemot att följa deras resa. 

Det var allt för denna gången och kom ihåg, följ oss på sociala medier där ni kan ta del av vår vardag.

Ha det bäst! 

Image by Glen Carrie

April
 

Nytt jobb, tack för oss Halmstad och välkommen IKEA
 

Idag har vi maj månads första arbetsdag och vi har under Valborgshelgen sagt hej då till april. Äntligen har värmen letat sig fram och nu ser vi fram emot en härlig och intensiv månad framför oss.

Under april har våra första kandidater inom Rusta och matcha börjat sina perioder hos oss, både de som valt oss i Rusta och matcha i Helsingborg men också de i Malmö. Utöver att vi haft ett antal starter har vi också haft ett flertal som efter en ganska kort period hos oss redan fått ett nytt jobb, vissa har redan börjat jobba under april månad medan vissa väntar på startdatum här i maj. 

Vi har också i april valt att avsluta vårt lilla gästspel i Halmstad och fortsätter lägga all vår fokus i Helsingborg och Malmö på just Rusta och matcha samt givetvis vår rekryteringsverksamhet. Vi tackar Halmstad för denna gången och de kandidater vi fått stötta under en period. 

Som ni vet sedan tidigare, efter att vi stolt men ödmjukt brukar vara lite tjatiga kring vårt nätverk av företag vill vi också lyfta att vi under april har varit i samtal med flera nya kunder vilket ni inom kort kommer se mer av i våra kanaler. En av dessa vill vi redan nu nämna och det är fantastiska IKEA som under april har erbjudit nytt jobb till tre av våra kandidater. Alla tre kommer att starta i maj, vilket vi kommer presentera närmare när det blir dags. 

Tack för denna gångens läsning, för er som inte kan vänta till nästa månad så vet ni väl om att ni kan hålla er uppdaterade om workfind på våra sociala medier. 

Ha det bäst! 

April.png

Mars
 

Rusta och matcha, nya kollegor och Boozt.com
 

Nu är snart första veckan i april slut och vi har lämnat marsmånad bakom oss med en hel del nyheter på workfind.
Den 24e mars blev vi äntligen valbara inom Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha där vi ska stötta kandidater som söker jobb eller vill studera vidare. Efter att ha under hösten 2021 avslutat tjänsten Stöd och matchning känns det spännande att nu få vara med på Arbetsförmedlingens nya tjänst och vi hoppas att våra resultat blir minst lika goda som i förra tjänsten. Vi kommer erbjuda tjänsten till dig som bor i Helsingborg och Malmö där vi har våra kontor.

Under mars månad har vi också välkomnat två nya kollegor, Baraa Abd-Aljawad och Annika Schimmele som till vardags studerar men ska tillbringa vissa av veckans dagar hos oss, allt för att stötta oss i rekryteringar, rustning och matchning av våra kandidater. En presentation om Baraa har ni säkert redan läst i våra sociala medier och inom kort får ni även veta mer om Annika. 

Vidare hade vi under mars återigen fantastiska Boozt.com på besök där dem träffade ett flertal kandidater och där 22 kandidater ska börja sitt nya jobb under april. För dig som också vill jobba på Boozt.com så kommer vi inom kort ha en ny rekryteringsträff på vårt kontor i Helsingborg, så håll utkik i våra sociala medier. 

Det var allt för denna gången, hoppas ni kikar in här i början på maj för att se vad vi pysslat med under april. 

Ha det bäst! 

Image by Glen Carrie