_edited.jpg

Följ vår artikelserie om vad som händer hos oss på workfind!

SENASTE NYTT

Är du nyfiken på vad som händer hos oss på workfind?
 

Håll dig uppdaterad!
 

Här under kommer du kunna följa en artikelserie varje månad om vad som händer hos oss. I vårt dagliga arbete händer det en hel del som vi gärna vill dela med oss till er.

April
 

Nytt jobb, tack för oss Halmstad och välkommen IKEA
 

Idag har vi maj månads första arbetsdag och vi har under Valborgshelgen sagt hej då till april. Äntligen har värmen letat sig fram och nu ser vi fram emot en härlig och intensiv månad framför oss.

Under april har våra första kandidater inom Rusta och matcha börjat sina perioder hos oss, både de som valt oss i Rusta och matcha i Helsingborg men också de i Malmö. Utöver att vi haft ett antal starter har vi också haft ett flertal som efter en ganska kort period hos oss redan fått ett nytt jobb, vissa har redan börjat jobba under april månad medan vissa väntar på startdatum här i maj. 

Vi har också i april valt att avsluta vårt lilla gästspel i Halmstad och fortsätter lägga all vår fokus i Helsingborg och Malmö på just Rusta och matcha samt givetvis vår rekryteringsverksamhet. Vi tackar Halmstad för denna gången och de kandidater vi fått stötta under en period. 

Som ni vet sedan tidigare, efter att vi stolt men ödmjukt brukar vara lite tjatiga kring vårt nätverk av företag vill vi också lyfta att vi under april har varit i samtal med flera nya kunder vilket ni inom kort kommer se mer av i våra kanaler. En av dessa vill vi redan nu nämna och det är fantastiska IKEA som under april har erbjudit nytt jobb till tre av våra kandidater. Alla tre kommer att starta i maj, vilket vi kommer presentera närmare när det blir dags. 

Tack för denna gångens läsning, för er som inte kan vänta till nästa månad så vet ni väl om att ni kan hålla er uppdaterade om workfind på våra sociala medier. 

Ha det bäst! 

April.png

Mars
 

Rusta och matcha, nya kollegor och Boozt.com
 

Nu är snart första veckan i april slut och vi har lämnat marsmånad bakom oss med en hel del nyheter på workfind.
Den 24e mars blev vi äntligen valbara inom Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha där vi ska stötta kandidater som söker jobb eller vill studera vidare. Efter att ha under hösten 2021 avslutat tjänsten Stöd och matchning känns det spännande att nu få vara med på Arbetsförmedlingens nya tjänst och vi hoppas att våra resultat blir minst lika goda som i förra tjänsten. Vi kommer erbjuda tjänsten till dig som bor i Helsingborg och Malmö där vi har våra kontor.

Under mars månad har vi också välkomnat två nya kollegor, Baraa Abd-Aljawad och Annika Schimmele som till vardags studerar men ska tillbringa vissa av veckans dagar hos oss, allt för att stötta oss i rekryteringar, rustning och matchning av våra kandidater. En presentation om Baraa har ni säkert redan läst i våra sociala medier och inom kort får ni även veta mer om Annika. 

Vidare hade vi under mars återigen fantastiska Boozt.com på besök där dem träffade ett flertal kandidater och där 22 kandidater ska börja sitt nya jobb under april. För dig som också vill jobba på Boozt.com så kommer vi inom kort ha en ny rekryteringsträff på vårt kontor i Helsingborg, så håll utkik i våra sociala medier. 

Det var allt för denna gången, hoppas ni kikar in här i början på maj för att se vad vi pysslat med under april. 

Ha det bäst! 

Image by Glen Carrie