top of page
_edited.jpg

Senaste nytt

Är du nyfiken på vad som händer hos oss på workfind?
 

Håll dig uppdaterad!
 

Här under kommer du kunna följa en artikelserie varje månad om vad som händer hos oss. I vårt dagliga arbete händer det en hel del som vi gärna vill dela med oss till er.

November
 

Drottninghög, förberedelser för Boozt och året börjar närma sig sitt slut 

November blåste snabbt förbi och vi är nu inne i december, tiden går fort när man har kul sägs det.  

Under november öppnade vi äntligen upp portarna för vårt nya kontor på Drottninghög i Helsingborg där vi erbjuder Rusta och matcha och efter att ha blivit en valbar aktör inom tjänsten har redan ett antal kandidater valt oss där två har fått sitt nya jobb efter en kort periods deltagande.   

November har också inneburit en hel del förberedelser med att träffa en stor summa kandidater och finslipa alla detaljer inför en rekryteringsträff med vår kära och återkommande samarbetspartner, Boozt.com
Träffen kommer äga rum under första veckan i december där 30 kandidater ska träffas. 

För övrigt under november har vi tuffat på med att försöka hjälpa fler kandidater ut i jobb eller utbildning. 

Det var allt för denna uppdateringen, glöm inte att följa oss på sociala medier om du inte kan vänta till nästa månads uppdatering. 

Ha det bäst!  


 

Abstrakt linjär bakgrund

NOVEMBER

Oktober
 

Rekryteringsträffar, ny beställning och vidare fokus på Drottninghög 

Och så kom hösten på riktigt. Oktober är nu förbi och vi har inlett november med en fantastiskt start, hela 9 kandidater från vår Rusta och matcha har signerat sitt nya anställningsavtal under första veckan efter månadsskiftet.  

Annars har oktober mestadels handlat om att träffa våra samarbetspartners, både egna kundbesök och där våra kandidater från Rusta och matcha i Helsingborg har varit på rekryteringsträffar som vi anordnat på vårt kontor.  

Under oktober fick vi också en stor beställning från en samarbetspartner där vi ska hitta 25 nya kollegor med start efter årsskiftet. Vi har redan påbörjat sökandet men givetvis kommer våra kandidater från Rusta och matcha prioriteras. 

Den sista oktober fick vi äntligen nycklarna till vårt nya kontor på Drottninghög och som vi har längtat. Nu återstår det att piffa till kontoret och därefter är det invigning. Vår nya kollega är också snart på plats och inom kort kommer en presentation så håll utkik.

Tack för denna gången, glöm inte att följa oss på sociala medier om du inte kan vänta till nästa månads uppdatering. 

Ha det bäst!  


 

Lila bakgrund med bubblor

OKTOBER

September
 

Ny kollega sökes, vi närmar oss Drottninghög och nya samarbeten på ingång

Då går vi in i oktober och har därmed lämnat september bakom oss. En september som varit ganska så händelserik för vår del på workfind. 

Vi har under september inlett jakten på vår nya kollega som kommer få ansvara för vår sattsning på Drottninghög i Helsingborg. Vårt kontor börjar bli färdigt och då hela huset samt gatan är nybyggd är det många detaljer som behöver sättas men 1 november är fortfarande datumet då vi hoppas få flyta in. Annonsen är ute så känner du dig manad eller känner rätt person så tycker vi att du ska söka eller tipsa den rätte. 

Under september har vi också börjat spåna på en ny idé tillsammans med ett av Sveriges största bemanningsföretag där vi tillsammans ska försöka oss på att lösa ett ständigt dilemma för många jobbsökande. Mer om det får ni följa under hösten. 

Ha nu en fin oktober månad och glöm inte att följa oss på sociala medier där vi delar med oss av vardagen. 

Ha det bäst!


 

Kopia av Namnlös design (2).png

Juli
 

Semestertider, lugnare på våra kontor och 25 nya jobb

Nu har augusti månad rullat igång och semestertiderna är över för många, dock inte alla. Vi på workfind har märkt av att juli har varit lugnare men trots ledigheter på många håll och kanter har 14 av våra kandidater inom Rusta och matcha startat igång sitt nya jobb och ytterligare 11 har fått skriva på anställningsavtal i juli med start i augusti. 

Under juli har vi också haft en liten avtackning för denna gången för vår grymma kollega Baraa som sista juli åkte till Malaysia för studier. Vi längtar redan till januari då hon är tillbaka. 

Det var vår uppdate för denna gången,kan du inte vänta till nästa månad om mer spännande läsning, missa då inte att följa oss på sociala medier.

Ha det bäst! 

Kopia av Namnlös design (4).png

Augusti
 

Sommaren är slut, 66 workfinders i jobb eller studier och vi planerar inför hösten

September är här och vi tackar augusti månad samt sommaren som nu är officiellt slut.

Utöver lediga dagar, sol och värme så har sommaren inneburit för vår del på workfind att 66 kandidater har fått sitt nya jobb eller påbörjat studier, under juni, juli och augusti. Det är ju helt fantastiskt tycker vi och vi tackar ödmjukast alla kandidater för förtroendet samt alla samarbetspartners som anställer våra grymma profiler. Att vi satte ett mål på 50 i maj gör oss ännu stoltare över vår prestation.
För er som älskar statistik och undrar lite över hur många 66 kandidater är i relativt med hur många kandidater som vänder sig till oss så ligger vi på en lösningsgrad på cirka 65% och vi strävar hela tiden att vara bättre och bättre.  

Vidare innebär sommarens slut för vår del att vi går in i en relativt hektisk höst där vi kommer söka ny kollega till vårt kontor på Drottninghög i Helsingborg som vi hoppas kunna slå upp portarna till 1 november. 

Nu kör vi hösten 2022, följ oss på sociala medier om du inte kan vänta till nästa månads uppdate.

Ha det bäst! 

Kopia av Namnlös design (1).png

Juni
 

Värme, större nätverk och ny kollega
 

Då har vi idag juli månads första dag och vi lämnar juni bakom oss. Under juni har vi äntligen börjat känna av sommarvärmen och märkt av att semestertider börjat på vissa håll. I vår förra artikel kunde ni läsa om att vi hade ett helt gäng med kandidater som började sina nya jobb under juni och utifrån våra uppföljningar har starten gått väldigt bra för alla. Vi håller tummarna för alla att det går lika bra framåt.  

Som ni säkert märkt av är vi ju samarbetspartner till Helsingborgs IF och under juni månad anordnade dem tillsammans med Malmö FF en fantastiskt nätverksträff med alla samarbetspartners för båda fotbollsföreningarna där vi fick chansen att skapa en kontakt med nya företag, allt för att bredda vårt nätverk av arbetsgivare som våra kandidater inom Rusta och matcha ska kunna ta del av.
För oss är det super-viktigt att ständigt lära känna nya företag för att just vår unika nätverk av arbetsgivare ska bli ännu större så att du som är vår kandidat ska kunna öka dina möjligheter till jobb genom våra kontakter.

Under juni månad har vi också fått en ny kollega i Malmö, vi välkomnade Pirouz Shieckhah till gänget och hon har på kort tid blivit en grym workfinder. En längre presentation kommer inom kort på våra sociala medier så håll utkik. 

That´s it for now, kan du inte vänta till nästa månad om mer spännande läsning, missa då inte att följa oss på sociala medier.

Ha det bäst! 

Image by Glen Carrie

Maj
 

36 kandidater ut i jobb, Drottninghög och H22 City Expo
 

Oj vad tiden går fort och vi har nu lämnat maj bakom oss, och vilken månad det har varit dessutom. Inom Rusta och matcha har vi välkomnat en hel del nya kandidater som börjat hos oss samtidigt som 36 kandidater har fått sitt nya jobb eller påbörjat utbildning. Visst är det WOW? Vissa av kandidater har redan börjat i maj medan vissa börjar första veckan i juni.

Att vi på så pass kort tid efter att ha börjat leverera tjänsten Rusta och matcha i Helsingborg och Malmö lyckas få ut ett så högt antal kandidater i jobb och utbildning på dessa två orter tycker vi är fantastiskt. Våra kandidater har bland annat fått jobb på Boozt.com, Manpower, Höganäs AB, Rscued och IKEA

I maj har vi också släppt nyheten i sociala medier att vi under hösten 2022 kommer öppna ytterligare ett kontor i Helsingborg, nämligen på Drottninghög. Att bli en del av Drottninghög och kunna komma närmre Drottninghögs-bor och därmed hjälpa dem att hitta sitt nya jobb känns väldigt spännande men också en otroligt viktig samhällsnytta som vi vill bidra med.   

Under maj har också Helsingborgs stadsmässa, H22 City Expo dragit igång med en massa spännande och innovativa händelser som kommer ske under en 5 veckors period. Mässan avslutas 3 juli. IKEA har inför mässan startat igång ett unikt projekt där man skapat en mötesplats på Drottninghög, DM `Do more´, som även ska vara kvar efter H22. I vårt nya samarbete med IKEA har 3 kandidater från oss på workfind börjat sitt nya jobb på just DM och vi ser framemot att följa deras resa. 

Det var allt för denna gången och kom ihåg, följ oss på sociala medier där ni kan ta del av vår vardag.

Ha det bäst! 

Image by Glen Carrie

April
 

Nytt jobb, tack för oss Halmstad och välkommen IKEA
 

Idag har vi maj månads första arbetsdag och vi har under Valborgshelgen sagt hej då till april. Äntligen har värmen letat sig fram och nu ser vi fram emot en härlig och intensiv månad framför oss.

Under april har våra första kandidater inom Rusta och matcha börjat sina perioder hos oss, både de som valt oss i Rusta och matcha i Helsingborg men också de i Malmö. Utöver att vi haft ett antal starter har vi också haft ett flertal som efter en ganska kort period hos oss redan fått ett nytt jobb, vissa har redan börjat jobba under april månad medan vissa väntar på startdatum här i maj. 

Vi har också i april valt att avsluta vårt lilla gästspel i Halmstad och fortsätter lägga all vår fokus i Helsingborg och Malmö på just Rusta och matcha samt givetvis vår rekryteringsverksamhet. Vi tackar Halmstad för denna gången och de kandidater vi fått stötta under en period. 

Som ni vet sedan tidigare, efter att vi stolt men ödmjukt brukar vara lite tjatiga kring vårt nätverk av företag vill vi också lyfta att vi under april har varit i samtal med flera nya kunder vilket ni inom kort kommer se mer av i våra kanaler. En av dessa vill vi redan nu nämna och det är fantastiska IKEA som under april har erbjudit nytt jobb till tre av våra kandidater. Alla tre kommer att starta i maj, vilket vi kommer presentera närmare när det blir dags. 

Tack för denna gångens läsning, för er som inte kan vänta till nästa månad så vet ni väl om att ni kan hålla er uppdaterade om workfind på våra sociala medier. 

Ha det bäst! 

April.png

Mars
 

Rusta och matcha, nya kollegor och Boozt.com
 

Nu är snart första veckan i april slut och vi har lämnat marsmånad bakom oss med en hel del nyheter på workfind.
Den 24e mars blev vi äntligen valbara inom Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha där vi ska stötta kandidater som söker jobb eller vill studera vidare. Efter att ha under hösten 2021 avslutat tjänsten Stöd och matchning känns det spännande att nu få vara med på Arbetsförmedlingens nya tjänst och vi hoppas att våra resultat blir minst lika goda som i förra tjänsten. Vi kommer erbjuda tjänsten till dig som bor i Helsingborg och Malmö där vi har våra kontor.

Under mars månad har vi också välkomnat två nya kollegor, Baraa Abd-Aljawad och Annika Schimmele som till vardags studerar men ska tillbringa vissa av veckans dagar hos oss, allt för att stötta oss i rekryteringar, rustning och matchning av våra kandidater. En presentation om Baraa har ni säkert redan läst i våra sociala medier och inom kort får ni även veta mer om Annika. 

Vidare hade vi under mars återigen fantastiska Boozt.com på besök där dem träffade ett flertal kandidater och där 22 kandidater ska börja sitt nya jobb under april. För dig som också vill jobba på Boozt.com så kommer vi inom kort ha en ny rekryteringsträff på vårt kontor i Helsingborg, så håll utkik i våra sociala medier. 

Det var allt för denna gången, hoppas ni kikar in här i början på maj för att se vad vi pysslat med under april. 

Ha det bäst! 

Image by Glen Carrie
bottom of page