top of page
kallis-2017_edited.jpg

Vår historia

Är du nyfiken på workfinds historia?

 

Låt oss dela med av den kompetens och det nätverk vi har.

 

Tillsammans har vi över 20 år i branschen. Vi har rekryterat medarbetare till allt från de allra minsta företagen till Sveriges största samt kommuner och myndigheter runt om i Skåne.

Under våra erfarenheter från jobbsökarstöd har vi bland annat föreläsningar, gruppaktiviteter och individanpassade vägledningssamtal bakom oss. Vi har arbetat med olika människor, alltifrån ungdomar, nyanlända och långtidsarbetssökande till kandidater som har lång arbetslivserfarenhet och är mellan två jobb. 

Men det som vi mest tar med oss är det nätverk vi har byggt upp under våra år. Alla arbetsgivare vi hjälpt med tillsättning av nya medarbetare och alla kandidater vi har stöttat och förmedlat jobb till gör att vi nu genom workfind vill dela med oss av vår bakgrund så att vi kan hjälpa just dig.
 

Bakom workfind? 

 

Erfarenhet från några av världens största företag.

 

Idén om workfind har funnits länge. Vi har spånat, drömt och visionerat om hur det skulle se ut om vi skapar vår alldelles egna mötesplats där arbetsgivare och jobbsökande möts. Med vår bakgrund från bland annat Arbetsförmedlingen, ManpowerGroup och IKEA där vi har rekryterat nya medarbetare samt stöttat jobbsökande ser vi oss som experter inom området. Vi är det lilla och personliga företaget med erfarenhet och kompetens från de allra största.   
 

Från idé till handling, alltid utifrån våra värderingar.
 

Together

 

Allt vi på workfind gör, gör vi det tillsammans. Dels internt mellan våra medarbetare men framförallt med dig som får vår hjälp. Vi finns vid din sida, från första träffen till vi uppnått de mål vi tillsammans har satt.
 

Humble

 

Att vara ödmjuk är något vi alltid strävar efter. Vi vet vad det innebär att befinna sig i en situation i livet där man känner att man behöver hjälp. På ett ödmjukt och framförallt ett personligt sätt ser vi dig och ger dig det stöd du önskar få. 
 

Proud

 

Vi är stolta över det jobb vi dagligen gör för att hjälpa någon att ta sitt nästa steg, oavsett om det handlar om mindre eller större steg så är vi där med en stolthet. Vår hjälp är till för alla och vi vill att du är stolt över vem du är. 
 

Vi är workfind!

Klicka på knappen under för att få deras kontaktuppgifter samt lära känna våra hjältar på workfind. 

Vi vill ta vårt sociala ansvar! 
 

Att vi på workfind vill vara med och göra en samhällsnytta ser vi som en självklarhet. Vi är alltid intresserade av att lyssna på idéer som gynnar dels det samhälle vi alla befinner oss i men givetvis den unika människan i det. 
 

Därför workfind!

 

Personliga

 

Vi strävar alltid efter den personliga närheten vid all typ av kontakt mellan oss och er.

Kunniga

 

Vi är kunniga och ser oss själva som experter inom den svenska arbetsmarknaden. Tillsammans har vi gjort detta i 20 år.

Fokuserade

 

Vi lägger alltid det högst möjliga fokuset på er, oavsett inom vad ni behöver vår hjälp.

Målmedvetna

 

Vi arbetar alltid utifrån mätbara mål där vi tillsammans med er gör vårt yttersta för att nå dem.

Rekrytering och matchning på vårt sätt!
 

workfinds vision är att vara Sveriges bästa mötesplats för er som söker nya medarbetare och dig som söker ditt nya jobb. Rekrytering och matchning i världsklass helt enkelt.
 

bottom of page