_edited_edited.jpg

Börja jobba eller studera, med vår hjälp ska det gå så fort som möjligt!

RUSTA OCH MATCHA

Vad är Rusta och matcha?
 

En tjänst i samarbete med  Arbetsförmedlingen.
 

Rusta och matcha är för dig som kan jobba, men som behöver extra stöd för att hitta jobb eller börja studera. Med hjälp av oss på workfind får du ta del av individuellt anpassade aktiviteter som hjälper dig att snabbare nå ditt mål. 

Tjänsten Rusta och matcha kommer vi på workfind kunna erbjuda inom kort. Vi är i dagsläget inte valbara hos Arbetsförmedlingen. 

Återkom gärna inom kort och läs mer om hur vi kan hjälpa dig. 

Varför Rusta och matcha på workfind?
 

20 års erfarenhet

 

Vi på workfind har tillsammans 20 års erfarenhet av att matcha dig som kandidat mot lediga jobb eller studier.

Sveriges största arbetsgivare

 

Våra arbetsmarknadskonsulter har tidigare suttit i rekryterande befattningar på ett av Sveriges största bemannings - och rekryteringsföretag samt en av Sveriges största arbetsgivare.

Vi har kunskapen

 

Vi vet vad som förväntas av dig som kandidat under hela ansökningsprocessen, och därför vet vi hur vi ska presentera dig och dina kompetenser på det mest konkurrenskraftiga sättet.

Rekryterat i hela Skåne

 

Ett unikt nätverk

 

Vi har rekryterat medarbetare till allt från de allra minsta företagen till Sveriges största samt kommuner och myndigheter runt om i Skåne.  

Utöver vår erfarenhet och kunskap erbjuder vi ett unikt arbetsgivarnätverk i södra Sverige, ett nätverk där vi kan presentera dig som kandidat och öka dina möjligheter till ditt nya jobb.

Välanpassat efter dig

 

workfind är ditt självklara stöd i ditt jobbsökande, vi är länken som knyter samman dig med jobb eller studier. Genom våra kvalitativa och individanpassade metoder erbjuder vi dig aktiviteter där vi arbetar just efter dig, vad du kan och vad du vill.  

Vi ser fram emot att vara en del av din utveckling och stötta dig vidare i din karriär.