top of page
Ny landningssida  (7).png

Vad är Rusta och
matcha?

 

Rusta och matcha är en tjänst för dig som kan och vill jobba, men som behöver hjälp för att hitta jobb eller börja studera. Låt oss på workfind hjälpa dig.

 

Vi erbjuder Rusta och matcha tillsammans med Arbetsförmedlingen och det är de som bedömer om du kan ta del av tjänsten. 

Som deltagare hos oss på workfind inom Rusta och matcha är du alltid i fokus, oavsett vad

Du kommer under din tid hos oss ha ett nära stöd av din personliga rekryteringskonsult som stöttar dig under resans gång. Vill du ha stödet på annat språk? Vi talar flera språk på workfind och kan hjälpa dig så att du känner dig väl förstådd och att du förstår oss.

Målet med ditt deltagande hos oss är att du så snabbt som möjligt tillsammans med oss ska lösa din situation. Är ditt mål jobb eller utbildning ska vi tillsammans med dig göra vårt yttersta för att stödja dig hela vägen in i mål.

Unikt nätverk som du får ta del av

När du blir vår deltagare får du hjälp med att skriva CV, träna inför en intervju och gott kaffe, men det är inte som vi är stoltast över. Att du får ta del av vårt unika nätverk är det bästa med oss.

Boozt, IKEA, E.ON och ICA är bara några av företagen där våra deltagare har fått jobb på, grymt va?

Under våra 20 år i branschen har vi lärt känna otroligt många arbetsgivare runt omkring oss. Vi vågar påstå att vi känner någon i alla branscher. Som deltagare hos oss får du tillgång till detta nätverk där vi dagligen kan presentera dig till arbetsgivare som vi känner. Detta för att öka dina möjligheter till jobb.

Och du, vet du vad? 

Enligt senast möjliga och mätbara statistik från Arbetsförmedlingen som Werket tagit fram är vi bäst i Skåne på att hjälpa våra deltagare ut i jobb eller utbildning och tvåa bäst i Sverige. Visst är det häftigt?

Hur gör jag för att få ta del av Rusta och matcha på workfind?

Namnlös design (9).png
Namnlös design (8).png

Skicka E-post till Arbetsförmedlingen i Helsingborg eller Malmö och fråga om du har möjlighet till att ta del av tjänsten Rusta och matcha

Om svaret är ja, väljer du workfind Sverige AB och uppger vårt unika KA-nummer, vårt KA-nummer för Helsingborg är 10072434 och för Malmö 10072433

När vi får information om att ett beslut är taget, bokar vi in dig på ett första möte med oss.

Vilken E-post har Arbetsförmedlingen?
 

Klicka här under för att skicka mail till Arbetsförmedlingen i Helsingborg eller Malmö!
 

Om jag redan tar del av Rusta och matcha, kan jag byta till workfind?
 

Det är fritt att byta leverantör av Rusta och matcha, vill du prova oss på workfind så meddelar du Arbetsförmedlingen detta. 
 

Tack för din intresseanmälan. Vi återkommer inom kort.

Är du intresserad? Låt oss kontakta dig
 

Läs mer om oss på
workfind.se

 

Klicka här under för att komma till vår hemsida.
 

bottom of page